

BLOG
CZEKOLADA MLECZNA Z PRAŻONYMI MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI






Opis
„Królowe orzechów”, czyli migdały i orzechy laskowe, które po obróbce prażenia i w połączeniu z delikatną czekoladą mleczną pobudzają wszystkie kubki smakowe. Uzyskujemy pożądaną jakość sensoryczną wraz z korzystną zdrową kompozycją orzechów poprzez odpowiednie temperatury prażenia.
Waga produktu 85g.
Specyfika produktu
Składniki: czekolada mleczna 86% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), prażone migdały 8%, prażone orzechy laskowe 6%. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 33,6%.
Może zawierać inne orzechy i zboża zawierające gluten.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza produktu |
100 g |
|
Wartość energetyczna
|
2378 kJ / 568 kcal |
|
Tłuszcz |
39 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
19 g |
|
Węglowodany |
46 g |
|
w tym cukry |
44 g |
|
Błonnik |
3,4 g |
|
Białko |
8,5 g |
|
Sól / salt |
0,18 g |