delikatność i tradycja

Schab z weka

delikatność i tradycja

Schab z weka

Pikantno-ziołowa konserwa zawierająca cały kawałek mięśnia schabu ręcznie krojonego. Doprawiona garścią naturalnych przypraw tj. pieprz, majeranek, cebula i czosnek. Całość szczelnie zamknięta w słoiku.

Idealna kompozycja dla smakoszy

Konserwa mięsna wieprzowa z całego mięśnia schabu, z dodatkiem wody, sterylizowana.

Składniki: schab wieprzowy 75 %, woda, żelatyna spożywcza, sól, przyprawy naturalne: czosnek, cebula; substancja zagęszczająca E407, hydrolizat białka SOJOWEGO, dekstroza, aromaty, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca E250.

Produkt może zawierać: ZBOŻA zawierające GLUTEN, SELER, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), GORCZYCĘ.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 541 kJ/129 kcal; tłuszcz 6,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4 g; węglowodany < 0,5 g, w tym cukry < 0,5 g; białko 17 g; sól 1,1 g.

Poznaj smak schabu z weka – delikatnego i soczystego mięsa, które od pokoleń gości na polskich stołach. Delikatny schab w słoiku to klasyka w nowoczesnym wydaniu – odpowiednio przygotowane mięso wieprzowe, które po zamknięciu w weku zachowuje swoją kruchość, soczystość i pełnię smaku.
Nasz schab to wyśmienita propozycja dla tych, którzy szukają tradycyjnych smaków w domowej
odsłonie.
Tradycyjny schab w weku powstaje według sprawdzonych receptur, z najwyższej jakości mięsa i aromatycznych przypraw. Dzięki zalewie, w której się znajduje, mięso jest wyjątkowo delikatne i pełne smaku, co sprawia, że schab w zalewie z weka to doskonały wybór na różnorodne dania, od codziennych kanapek po wykwintne przystawki. Schab wieprzowy w słoiku to produkt przygotowywany z dbałością o każdy detal. Jego zamknięcie w weku pozwala na zachowanie świeżości oraz wszystkich wartości odżywczych, a jednocześnie sprawia, że jest idealny do długiego przechowywania. Schab z weka do smarowania to propozycja zarówno na szybkie przekąski, jak i pełnowartościowe dania, które wprowadzają do kuchni smak domowych przetworów.
Sięgnij po schab z weka, by cieszyć się wyjątkowym smakiem tradycyjnego mięsa wieprzowego, przygotowanego w sposób, który pozwala w pełni docenić jego delikatność i aromat. Możesz wykorzystać go do wielu przepisów – na zimno albo jako wykwintny składnik sałatek i dań głównych.